Sprayhoods en kuiptenten

Sprayhoods en kuiptentenEen goede sprayhood en/of kuiptent moet strak zijn en goed in de lijn van de boot gemaakt worden. Wij meten en monteren altijd op de boot zodat deze eisen gewaarborgd zijn. De sprayhood en/of kuiptent kan geleverd worden met een nieuw frame. Hierdoor kunt u het model zelf bepalen, waarbij wij u kunnen adviseren. De buis die wij gebruiken zijn 20 mm aluminium, 22 mm rvs of 25 mm rvs. Bij de grotere sprayhoods en kuiptenten maken wij alleen gebruik van rvs buis.

Ook is het mogelijk om de sprayhood te voorzien van een grijpbeugel.

De drie doeksoorten die wij gebruiken zijn:

Stamoid light:

Dit is een lichtgewicht materiaal met aan één zijde een kunststof coating. Dit materiaal is aan de buitenzijde goed schoon te maken.

Stamoid Top:

Dit is het zelfde materiaal als Stamoid Light maar dan aan twee zijde gecoat. Hierdoor is het zowel binnen en buitenzijde goed schoon te maken. Wilt u een lichte kleur doek dan is dit het juiste materiaal. Dit materiaal blink uit door zijn lange levensduur en soepelheid.

Acryldoek:

Dit is een geweven doek met een coatinglaag op de binnenzijde. Hierdoor is het uiterlijk van een geweven doek behouden. Dit doek is erg goed te gebruiken in de donkere kleuren. Het eindresultaat zal een luxe uitstraling hebben.

Voor verdere vragen of voor het maken van een offerte kunt altijd contact met ons opnemen.