Sprayhoods en kuiptenten

Sprayhoods en kuiptentenEen goede sprayhood en/of kuiptent moet strak zijn en goed in de lijn van de boot gemaakt worden. Wij meten en monteren altijd op de boot zodat deze eisen gewaarborgd zijn. De sprayhood en/of kuiptent kan geleverd worden met een nieuw frame. Hierdoor kunt u het model zelf bepalen, waarbij wij u kunnen adviseren. De buis die wij gebruiken zijn 20 mm aluminium, 22 mm rvs of 25 mm rvs. Bij de grotere sprayhoods en kuiptenten maken wij alleen gebruik van rvs buis.

Ook is het mogelijk om de sprayhood te voorzien van een grijpbeugel.

De twee meest gebruikte doeksoorten die wij gebruiken zijn:

Masacril:

Dit is een stof van geweven acrylgarens met aan de binnenzijde een  coating. Hierdoor is het uiterlijk van een geweven doek behouden en geeft een luxe uitstraling.Dit doek is erg goed te gebruiken in de donkere kleuren. In de lichte en beige-grijs tinten is het krijten van het doek iets meer zichtbaar en is meer kwetsbaar voor vuil.

https://contender-tt.com/nl/1/producten/sauleda-masacril.aspx

Stamoid Top:

Dit is een aan twee zijde met pvc gecoat doek. Hierdoor is het zowel binnen en buitenzijde goed schoon te maken. Wilt u een lichte kleur doek dan is dit het juiste materiaal. Dit materiaal blink uit door zijn lange levensduur en soepelheid. Door de pvc coating heeft dit materiaal een licht glans en zullen de trekpunten meer zichtbaar zijn. Zodra de kap wat ouder en wat vuiler zal worden zal dit minder opvallen doordat de glans minder wordt.

https://www.sergeferrari.com/nl-nl/producten/serie-stamoid/stamoid-top

Voor verdere vragen of voor het maken van een offerte kunt altijd contact met ons opnemen.