Bootkappen

Bootkappen kunnen worden geleverd met nieuwe beugels. Deze beugels worden door ons zelf gebogen en gemonteerd. Hierdoor kan u het model van de bootkap op uw wensen worden afgestemd.

De beugels zijn te leveren in aluminium 20 mm, of roestvrij staal 22 mm. of 25 mm. al het roestvast staal is van de kwaliteit 3.16 De drie doeksoorten die wij gebruiken voor het maken van een bootkap zijn:

Stamoid light:

Dit is een lichtgewicht materiaal met aan één zijde een kunststof coating. Dit materiaal is aan de buitenzijde goed schoon te maken.

Stamoid Top:

Dit is het zelfde materiaal als Stamoid Light maar dan aan twee zijde gecoat. Hierdoor is het zowel binnen en buitenzijde goed schoon te maken. Wilt u een lichte kleur doek dan is dit het juiste materiaal. Dit materiaal blink uit door zijn lange levensduur en soepelheid.

Acryldoek:

Dit is een geweven doek met een coatinglaag op de binnenzijde. Hierdoor is het uiterlijk van een geweven doek behouden. Dit doek is erg goed te gebruiken in de donkere kleuren. Het eindresultaat zal een luxe uitstraling hebben.

Een bootkap wordt altijd door ons op de boot gemeten en gemonteerd, zodat een goede pasvorm altijd gewaarborgd is, en wij uw wensen in de bootkap kunnen verwerken.

Hieronder een kleine impressie hoe een bootkap wordt gemaakt.

  1. Beugels op maat zagen en het model van de kap bepalen, daarna de beugels vastzetten met linten zodat de meting kan beginnen.
  2. De bootkap wordt 3D gemeten met de proliner
  3. De meting wordt uitgewerkt op de computer en snij klaar gemaakt.
  4. De panelen worden gesneden met de cnc snijmachine
  5. Ramen en ritssluitingen worden in de panelen genaaid en de kap wordt in elkaar gezet en afgewerkt.
  6. de kap wordt op de boot gemonteerd waarbij alle bevestigingen worden ingeslagen.

De kap is klaar voor jaren lang plezier!

boodkappen1
boodkappen2

 

boodkappen3
boodkappen4

 

boodkappen5
boodkappen6

Voor verdere vragen of voor het maken van een offerte kunt altijd contact met ons opnemen.